Ailem Özel Eğitim Kurumları Rehabilitasyon merkezi Karamürsel'deki yeni binasında hizmet vermeye başladı. Karamürsel'de uzun yıllardır Hizmet veren Ailem Özel Eğitim Kurumlarının yeni binası göz kamaştırdı.
Ailem Özel Eğitim Kurumunda Bireysel Eğitim, Grup Eğitimi, Fizyoterapi,Psikolojik Danışmanlık, Aile Eğitimi,Sosyal Etkinlikler,Duyu Bütünleme Terapisi,Uzay Terapisi, Dil Konuşma Terapisi, Oyun Terapisi,Psikomotor Eğitimi,Erken Tanılama Hizmetleri ve Okuma Yazma Eğitimi verilecek. 

Yeni Modern binasında eğitime başlayan Ailem Özel Eğitim merkezi, kurucusu Sevgi Koçyiğit " AİLEM Özel Eğitim Kurumları, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek üzere koruyucu, iyileştirici, güvenilir ve bilimsel özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerini özel eğitimin ulaştığı en üst düzeyde, etik değerlerden ödün vermeden, çağdaş standartlarda, çocuklarımızın ve yakınlarının haklarına, topluma ve çevreye saygı göstererek, ulaşılabilir, beklentileri karşılayan, sunan bir Özel Eğitim kuruluşudur. Karamürsel ve çevre bölgelerimizdeki çocuklarımız için yeni okulumuzda uzman kadromuz ile daha kaliteli bir eğitim vermeyi planlıyoruz. 
Bu anlamda 14 Mayıs Pazartesi günü saat 14:00'da yapılacak yeni binamızın açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

Adres: 4 Temmuz Mah 105. Cad. No:89  ( Karamürsel İlçe Stadyum mevkii)

www.ailemozelegitim.com