14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin 17. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları İlçe Teşkilat Binasında düzenlenen program ile kutlama yaptı.

Kutlama programına , Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Yönetimleri ve İstişare heyeti katılım sağladı.

AK Parti'nin 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin "17 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 'hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' sloganıyla hayat bulan partimiz çalışarak, üreterek, dimdik ayakta durarak, kenetlendikçe güçlenerek kutlu yürüyüşüne devam ediyor. Halkımızın teveccühü ile 17 yıl boyunca iktidara layık görülen AK Parti irade, erdem ve cesaret ile çözülmez denen sorunları çözmüş olmanın, ülkemizi her alanda muasır medeniyetler seviyesine taşımış olmanın gururunu yaşıyor.
Siyasi ahlak, demokrasi ve siyasi erdem anlayışlarını Türk siyaset tarihine kazandıran bir dava hareketi olan AK Parti ve AK Sevda dün olduğu gibi bugün de geleceğin ve dünya coğrafyasındaki gönüldaşlarımızın umudu olmaya devam ediyor" dedi.

Ülkemizin içinde bulunduğu zorluklara karşı bir çözüm yolu bir çıkış noktası olarak kurulan AK Parti, kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra tek başına iktidar olarak, millet tarafından nasıl bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya ispatlamış bir partidir.

3 Kasım 2002'de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye'yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir" ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ona inanan, Onun davasını davası olarak gören Aziz Milletimizin AK Parti’ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. Parti kapatma davalarından, askeri ve sivil darbe teşebbüslerine maruz kaldık. Türkiye’nin büyümesini istemeyenler, milleti büyütmeye ant içmiş AK Parti’yi hedef olarak gördüler. Karanlık odaklar her türlü kirli oyunlarını partimiz ve, milletimiz üzerinde oynadılar. Ne 17-25 Aralık’taki ne de 15 Temmuz’daki hain oyunlar ne de şu anda ülkemizin ekonomisini hedef almış kirli oyunlar , milletimizi, partimizi, devletimizi parçalamaya yetmedi. Hiçbir şer oyunu da bu birlikteliğimizi bozamayacaktır. Yola çıkarken; “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedik ve Yeni Türkiye’nin yeni yönetimi Cumhurbaşkanlığı sistemi ile adımlarımızı her zamankinden daha hızlı atacağız.
Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum Partimizin 17’ncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu davaya hizmet etmiş fakat vefat etmiş dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Karamürsel’de AK Parti Teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar davaya hizmet etmiş, tüm AK Partililere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşma sonrası kutlama pastası kesilerek AK Partinin 17 yıllık icraatlerini anlatan slayt gösterisin ardından program ikramlar ile sona erdi.