Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve ekibi seçim startı verildiği günden bu güne dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. 

SKM çalışmalarını değerlendirmek üzere İlçe Teşkilatında partili hanımlar ile bir araya gelen Başkan Ekin burada yaptığı konuşmada seçim startı verildiği günden bu güne kadar gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, ekibi ile birlikte 27 mahalleyi tarıyarak girilmedik sokak çalınmadık kapı bırakmamam üzere her bir seçmene tek tek ulaşarak dualarını ve desteklerini almayı sürdürüyoruz'dedi.

Başkan Ekin “Derdimiz de, tasamız da Türkiye. Güçlü ülke ve güzel yarınlar için 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri saha çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.
Gezmedik yer, sıkmadık el bırakmamak için İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Yönetimlerimiz ve çok sayıda partimize gönül vermiş kadınlarımız ile birlikte sokaklarımızı karış karış geziyoruz. 

Seçime kadar herkesten fedakarlık beklediğini dile getiren Başkan Ekin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu ülke için yıllardır üç saat uykuyla duruyor. Bu süreç sadece basit bir seçim meselesi değil, memleket meselesidir. Onun için var gücümüzle sandıktan zaferle çıkabilmek için insanlara ulaşmak zorundayız” diye konuştu.

Ekin , "Biz seferle sorumluyuz, zafer Allah'tandır, olaya böyle bakacağız ve yolda öyle yürüyeceğiz. Bizim görevimiz, ulaşılmadık tek bir seçmen, kapısı çalınmadık tek bir hane bırakmadan koşmak, koşturmaktır. Bizim görevimiz, Türkiye'ye dair hayallerimizi ve hedeflerimizi tüm kardeşlerimizle paylaşarak onların gönlünü kazanmaktır. İşte onun için bir olacak, iri olacak, diri olacak, kardeş olacak, hep birlikte Türkiye olacağız" dedi.