Karamürsel AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Referandum çalışmaları kapsamında seçim bürosunu açtı.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş sürecinde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Kadın Kolları 4 Temmuz Mahalle Teşkilatının düzenlediği toplantıya Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe kadın kolları başkanı  Gülsüm Ekin AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve teşkilat üyeleri katıldı.
Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın açılış ve selamlama konuşmaları ile start aldı. Ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın sahneye çıkarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında kritik notlar paylaştı. Başkan Yıldırım konuşmasında, seçim sürecinde yapılması gerekenleri paylaşırken AK Kadınlar Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı can kulağı ile dinledi. Başkan Yıldırım’ın Sistem değişikliği konusunda ülkemizin kazançlarını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin üst liglere yani dünya ülkeleriyle aynı statüye çıkmamızdaki en önemli hamlelerden biri olduğundan bahsetti.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın ardından konuşmalarını yapmak üzere sahneye çıkan Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, ‘’Öncelikle Karamürsel’de sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum’’ dedi. 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum ile alakalı kritik notlar paylaşan Aygün, muhalefetin değişecek olan Sistem ile alakalı attığı yalanlardan ve karalama kampanyalarından bahsetti. Karamürsel AK Kadınlar olarak, Mahalle teşkilatları olan bu meşakkatli süreçte canla başla savaştığınız için hepinize teşekkür ederim dedi. Milli İradenin her güçten üstün olduğunu söyleyen Kocaeli Milletvekili Aygün, vatandaşlarımıza güveniyoruz, söz milletin icraat bizlerindir diyerek konuşmasını sonlandırdı.
AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI
Karamürsel AK Parti İlçe Teşkilatı seçim bürosunu açarak tamamen sahalarda olduğunu tescilledi.
Karamürsel AK Parti İlçe Başkanlı tarafından açılan seçim bürosu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Öncesi yapılacak olan referandum da halk ile iç içe olacaklarını açıkladılar. Açılan Seçim Bürosunun Kurdelesini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli AK Parti Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin kesti. Karamürsel Cumhuriyet Caddesinde açılan seçim bürosuna tüm halkımızı davet eden Milletvekili Zeki Aygün, kurdeleyi keserken ‘’Kutlu Yürüyüşümüz vatana, millete, devlete, bayrağa hayırlı uğurlu olsun, Allah bizlerin yar ve yardımcımız olsun diyerek kurdeleyi kesti.