AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zabıta Personelinin 192. Zabıta Haftası münasebetiyle Zabıta Müdürü Namiser Bekar ve personelini ziyaret etti. 

Başkan EKİN "Zabıta memurlarımız gece gündüz demeden ilçe halkının huzur ve güveni için canla başla çalışıyorlar. Hepsine çalışmalarında başarılar diliyor, Zabıta Haftalarını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

“Sizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüsünüz. Biliyorum yaptığınız görev zor bir görev, zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Rahatınızdan tavizler vererek bir beldenin rahatı için çalışıyorsunuz. Tebessüm eden bir yüzle görevinizi yapmanız belediyemizin güler yüzünü halkımıza yansıtıyor. 
Zabıta Teşkilatımızın 186. kuruluş yıldönümünü vesilesiyle haftanızı yürekten kutluyorum. 

“AK Parti hükümeti çıkardığı yasalarla her zaman yanınızda. Sizler devleti ve belediyeleri doğrudan temsil ediyorsunuz. Halkımıza hizmet verirken bizleri mahcup etmeyeceğinize olan inancım tamdır. Biz istiyoruz ki, vatandaşlarımız karşısında asık yüzlü bir devlet görmesin. Görevini yasalara uygun olarak yerine getiren, insani ve vicdani bilinci hiçbir zaman hatırından çıkarmayan bireyler her zaman her yerde kazançlı çıkar. Zabıta Teşkilatımızda görev yapan herkesin Zabıta Haftası’nı kutluyorum. Şimdiye dek sürdürdüğünüz özverili çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyor, gelecekte yapacağınız çalışmalar için de kolaylıklar diliyorum"dedi.

Zabıta Müdürü Namiser Bekar ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.