AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Erkan Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 

AK Parti Karamürsel ilçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte başarılı çalışmaları ile tüm herkesin taktirini gören Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Erkan Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundular. 

 

Başkan Gülsüm Ekin burada yaptığı konuşmada "Karamürsel Devlet Hastanesinde Başhekim Uz. Dr. Erkan Çelik ve ekibinin bir çok değişikliğe imza attığını , büyük hizmetleri olduğunu, bu çalışmaların halk tarafından takdir ile karşılandığını dile getirdi.

 

İnsanı yaşatmayı ve nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinen sağlık hizmetleriniz ve  her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinize, bu kutsal mesleğe verdiğiniz emeklerden , Karamürsel Devlet Hastanemize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Başhekim Uz. Dr. Erkan Çelik" Hastalarla , hastaların talep ve şikayetleri ile yakından ilgilendiklerini dile getirerek, bu talepler ve tespitler neticesinde hastanemizin dizaynı, gelişmesi ve eksikliklerin giderilmesi noktasında elimizden gelen çalışmayı ekibimiz ile birlikte sürdürüyoruz. 

Hastanemizde dahada güzel hizmetler vermek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

 

Hükümetinde sağlık alanında birçok reform niteliğinde yenilik yaptığını sağlığlık alanına ayrı bir önem verdiğini kaydetti.

 

 

Başhekim Uz. Dr. Erkan Çelik AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti.