Daraltılmış ilçe danışma meclisine Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Belediye Başkan Vekili Ahmet Utaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve tüm kademelerin yöneticileri katılım sağladı.

Danışma meclisi İlçe Başkanı Recep Demirel'in konuşmasıyla başlarken gündeme dair şunları aktardı; "Öncelikle ülkemizde şer odaklar tarafından gerçekleşen hain saldırıda şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı gazilerimize şifalar diliyorum.Rus büyükelçisi de bu haince saldırıya maruz kaldı.Tüm Rus milletine de baş sağlığı diliyorum.Bu hain saldırılar bizi asla bölemeyecek,parçalayamayacak.
Halep'in durumu ortada.İçimiz kan ağlıyor.Çok şükür ki tahliyeler gerçekleşiyor.Cumhurbaşkanımız tüm dünya ülkelerine karşı dirayetli duruşunu sürdüyor, mücadeleden vazgeçmiyor.Halep için de herşey yapılıyor.

Terörün ülkemiz ve milletimiz üzerinde yapmaya çalıştığı haince oyunlar var. Bizleri korkutmak, sindirmek, Türk-Kürt ilişkilerine zarar vermek ve nifak tohumlarını serpmeye çalışıyorlar ama bunu başaramayacaklar.Bu ülkeye diz çöktüremeyecekler.

Beşiktaş'ta polislerimize yönelik yapılan menfur saldırı sonrası emniyete ve polis kontrol noktalarını ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu her zaman birlik içersinde olacağımızı belirttik.
Kaymakamımız ve belediye başkanımızla, hep beraber Karamürsel'i daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Parti içi çalışmalarımızda seçim işleri birimimiz sandık kurulu üyeleri, sandık başkanları ve sandık müşahitleriyle ilgili tüm çalışmalarını tamamladı.
Kayacık mahallesinde kan değişimi yaparak Erkan Sağdıç kardeşimizi bu göreve atadık.Önümüzdeki dönemlerde mahalle danışma meclislerimizi yapacağız.4 temmuz ve kayacık mahalleleriyle başlangıcı yapacağız.
Tüm kademelerimiz var gücüyle çalışıyor, davasına hizmet için çaba sarfediyor.Durmak yok, yola devam, çalışmaya devam."

İlçe başkanı Recep Demirel'in konuşmasının ardından Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin konuşmalarında;"amacımız 15 temmuz ve Çanakkale'deki kadınlarımızın, analarımızın ruhunu yaşatmak.Vakit evde oturma vakti değil, önemli olan bu zamanlarda var gücümüzle çalışmak.Sorumluluğumuzun farkındayız.Karamürsel'deki tüm kadınlara ulaşacağız.Bu bilinçte siyasetimizi yapacağımız.İlkemiz ahlak ve dürüstlüktür.Biz bir aileyiz, hep beraber bu yolda çalışacağız."

Akabinde Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş; "gençsen bizimlesin sloganıyla tüm genç kardeşlerimize uzanıyoruz.Yönetimimiz, mahalle başkanlarımız, hem lise hem üniversite birimlerimiz ile davamız için çalışıyoruz.Geçmiş dönem gençlik kolları başkanlarımızla birlikte düzenli olarak bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz.Ziyaretlerimiz sürüyor.Halep için yapılan yardımlar kapsamında bizlerde Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali desteğimizi veriyoruz" dedi.