Danışma meclisine Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve yönetimi, Meclis Üyelerini temsilen Recai Bayraktar ve Ahmet Utaş katılım sağladı.

İlçe danışma meclisinde yaptığı açılış konuşmasında İlçe Başkanımız Recep Demirel:
"TBMM'de ana muhalefetin tüm çirkin uğraşlarına rağmen yeni anayasa paketi ilk turunu tamamladı.İkinci turu da önümüzdeki günlerde en iyi şekilde sonuçlanacağına inanıyoruz.Bundan sonra ki süreçte hep beraber referandum için çalışmalarımızı en ciddi şekilde sürdüreceğiz.
Okul görevlilerimiz, sandık sorumluları, sandık yönetimleri ve sandık müşahitlerimizin tamamı, tüm mahallelerimizde eksiksizdir.Tam anlamıyla seçime hazır.
Ocak ayının 20'sine kadar skm(seçim koordinasyon merkezi) başkanımızı ve tüm görev dağılımlarını tamamlayıp il başkanlığına bildireceğiz.Skm bünyesinde sadece yönetim kurulları değil dışarıdan çalışacak arkadaşlarımızı katacağız.
Yılbaşı gecesi gerçekleşen hain saldırıyı yapan terörist emniyet güçlerimiz tarafından yakalandı.Bu süreçten sonra işin asıl rengini hep beraber göreceğiz.
Geçtiğimiz hafta sonu yapmış olduğumuz mahalle danışma programlarına aynı şekilde devam edeceğiz.Güzel katılımdan ötürü herkese çok teşekkür ederim.1 Şubat'ta Kayacık Mahallesi Danışma programını yapacağız.
İlçe danışmamıza katılımlarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum.Allah yardımcımız olsun" dedi.

Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin yaptığı açıklamada;
Geçen hafta perşembe günü yeni yönetimimizle ilk toplantımızı yaptık.İcra kurulumuzu belirledik.Amacımız Karamürsel'de el vermedik kadın bırakmamak.Mahalle teşkilatlarını gözden geçirip daha güçlü yapacağız.Biz kadınlar olarak üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız.

Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş yaptığı açıklamada;
Genç arkadaşlarımızla biriz, beraberiz.Geçtiğimiz günlerde Halep için yapmış olduğumuz kampanya için elini taşını altına koyan herkese teşekkür ederim.
İlk defa oy kullanacak arkadaşlarımız için çalışmalarımız var.Ayrıca bu arkadaşlardan yeni üye isteğinin gelmesi bizi ayrıca mutluluk veriyor.

Yapılan ilçe danışmanın Karamürsel'imize hayırlar getirmesini dileriz.