Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel sahilini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel’in de eşlik ettiği Karaosmanoğlu, doğanın ve denizin tadını çıkartan halkın mutluluğuna ortak oldu. “Vatandaşlarla olan sohbetinde sizlerle birlikte bu günü yaşamak çok güzel” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Karamürselli kardeşlerimin ve kentimizin dört bir tarafından gelerek ilçemizin bu güzel yerlerini gezen insanımızın mutluluğunu görmekten büyük kıvanç duyuyorum. Gerçekten Karamürsel bir başka güzel” dedi.

 

“HİZMET GÖTÜRÜRKEN, VATANDAŞIMIZDAN İLHAM ALIYORUZ”

Üretmek ve bir şeyler başarmak, çalışmakla birlikte insanımızı memnun edecek projeler ürettiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanın kendisi için; Ailesinin mutluluğu için çalışması, milleti için değer üretmesi son derece mutluluk vericidir. Biliyorum ki, bizim insanımız çalışkandır, üretkendir. Benim hemşehrilerim azimlidir, kararlıdır. Çalışınca olduğunu bilir. Biz, Kocaeli’mizin her köşesine hizmet götürürken, vatandaşımızdan ilham alıyoruz. Bunun için, “Çalışınca Oluyor” diyoruz. Buna inanarak çalışıyoruz. Şehrimize, insanımıza faydalı olmaya gayret ediyoruz. Kocaeli’nin merkezinden, en ücra köşesine, köylerine kadar her yerde hemşerilerimiz için imkânlar, fırsatlar oluşturmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

KOCAELİ’MİZ DAHA DA GÜZELLEŞECEK, KALKINACAK İLERLEYECEK”

Karamürsel’e ve Kocaeli’ne katma değer katan hizmetleri ortaya koyduklarını belirten Karaosmanoğlu, “Çocuğumuzdan kadınımıza gencimizden yaşlımıza kadar kentimizin güzelliklerini yaşayan kardeşlerimizin sevinç ve mutluluk duyduklarını görüyoruz. İşte bizleri hizmetlerimizde heyecanlandıran ve bir araya getiren, bu sevinç ve mutluluktur. Hamdolsun bu güzelliklere şahit olmak ve bu mutluluğu yaşamak büyük bir bahtiyarlıktır. İnanıyorum ki, çalışmaya ve başarmaya devam edeceğiz. Tüm ekibimizle ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Kocaeli’miz, daha da güzelleşecek, kalkınacak, ilerleyecek” ifadelerini sarf etti.

 

“VATANDAŞIMIZ BİZE İNANDI"

Büyük Türkiye hedefimiz için önümüzde ne kadar engel varsa millî irade ile çok şükür birer birer aştık vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “16 Nisan gibi çok önemli bir dönemeci de alnımızın akıyla geçtik. Millî irade, Başkanlık dedi. Çünkü bizim Başkanlık Hükümet sistemini Millî iradenin hâkim olduğu bir düzen için istiyorduk. Vatandaşlarımız bize, bu kadrolara inandı, biz de hakkını verdik. Şunu son olarak da ifade etmeliyim ki kaybedecek zamanımız yok. Yolumuz uzun, vazifemiz ağırdır. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin” diyerek sözlerini tamamladı.