Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürselspor’un dün akşam oynanan uzuntarlaspor ile oynadığı karşılaşmada takımı yalnız bırakmadı. Yıldırım, karşılaşmanın büyük bölümünü takip etti
Birinci Amatör Küme Play-Off grubu karşılaşmasında dün akşam Karamürselspor ile Uzuntarlaspor karşı karşıya geldi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’da stada gelerek bu maçı tribünden taraftarlarla birlikte izledi. Tribünlerden Karamürsel spora destek veren Başkan Yıldırım, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. 
MAZİYE DÖNECEĞİZ
Karamürsel ilçesinin sporda birçok alanda faaliyet göstermeye devam edeceğini söyleyen Yıldırım, “Karamürselspor’un da eski güzel günlerine dönmesini temenni ediyoruz. Spora sadece futbol olarak da bakmıyoruz. Birçok dalda sporcu yetiştiren bu ilçede faaliyetlerin artarak devam etmesini hedefliyoruz. Bunun içinde elimizden gelen gayreti ve desteği göstereceğiz” dedi. 
BAŞARAN’DAN TEŞEKKÜR
Karamürselspor Kulübü Başkanı Akın Bilge Başaran, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içinde olmayı hedeflediklerini söyleyen Başaran, “ Bu sezon Süper Amatör Küme’ye yükselmek istiyoruz. Hedefimiz belli. Bunun içinde çalışıyoruz. Belediye Başkanımıza takımı bu akşam yalnız bırakmadığı için ayrıca teşekkür ederim. Gelecek haftalarda da bu desteğin artarak büyümesini temenni ediyorum ”dedi.