Pazar sabahını Karamürselli Bay ve Bayan kuaförleri ile birlikte kahvaltı programına ayıran Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a eşi Tuğba Yıldırım eşlik etti. Programda Yıldırım çiftinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve eşi de yer aldı.
Programın ev sahipliğini yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ‘’ Bu güzel Pazar sabahında davetimizi kırmayıp bizler ile bir araya gelen kuaför kardeşlerim ve ailelerine öncelikte hoş geldiniz demek istiyorum.’’ Diyen Başkan Yıldırım, ‘’ Değerli hemşerilerim, sizlerin Şehrül Emininiz olarak davet ettiğim bu kahvaltı programında sizler ile bir araya gelmek istedim. Sizlerin de bildiği gibi önümüzde yaklaşan bir Referandum var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçmek üzere yapılacak olan Referandum da aklınızda bir soru işareti olmaması açısından sizler ile hasbihal edip, bir sorunuz, bir kararsızlığınız varsa çözüme ulaştırmak Sizlerin Şehrül Emini olarak benim boynumun borcudur. 18 Maddelik anayasa değişikliği, Vesayet sisteminin ortadan kaldırılıp daha Güçlü Bir Türkiye olma yolunda en önemli virajımızdır.
Ana muhalefetin Rejim değişikliği tartışmalarına aldırmayınız. Yapılacak olan Sistem değişikliğini insanların kafalarını karıştırmak üzere yalanlar üretip, Sanki Rejim değişikliği içerisinde olduğumuzu insanlara lanse ediyorlar. Sizler yani Millet, bu ülkenin Geleceği hakkında en önemli karar Mercilerisiniz. Siz ne derseniz o olur. O yüzden malum odakların, Üst Akılların ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunları bozmak ve Güçlü Türkiye, Milli İrade için sizlerden 16 Nisan günü bir abiniz, bir kardeşiniz ve Şehrül Emininiz olarak Güçlü bir ‘EVET’ bekliyorum.’’ Dedi.
Konuşmalarının ardından programa geniş katılım sağlayan Kuaförlere teşekkür eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, diğer programlarına katılmak üzere salondan ayrıldı.