Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu kursiyerlerini yeni sınıfında ziyaret etti.
Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde yeni sınıflarına taşınan Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin ilk misafiri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım oldu.

Daha önce Amiral İlk öğretim okulu bahçesindeki metruk yapıda ders gören kursiyerler, teşekkür etmek için Başkan Yıldırım’ı yeni sınıflarına davet ettiler. Davete icabet eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karmek’te bulunan sınıfları tek tek gezerken kendi öğrencilerini de unutmadı. Kursiyerler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Yıldırım; 15 Temmuz sürecinden ve FETÖ terör örgütünden bahsetmeden geçmedi.

Ülkenin terörle mücadelede ederken birde içimizdeki hainlerle uğraştığını göz önünde bulundurursak nasıl bir vatana, millete, iradeye sahip olduğumuzu bir kez daha anlaya biliriz. Allah önce Cumhurbaşkanımıza daha sonra devletin tüm kademelerindeki vatansever evlatlarına güç kuvvet versin inşallah.’’ Dedi. Kursiyerler kendilerine yapılan bu sınıf için teşekkürün yanında, Kurs öğretmeni Özcan Canımoğlu ile birlikte Başkan Yıldırım’a çiçek taktim ettiler.
Başkan Yıldırım’a -bizden bir isteğiniz var mı? Diye soran öğrenciler, Yıldırım’dan ‘’sadece DUA istiyorum sizden, vatanını, devletini, milletini, bayrağını seven evlatlar yetiştirin, sizden tek isteğim budur’’ yanıtını aldı.