Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi konferans salonunda düzenlenen kahvaltıya Okul Müdürü Zeki Bayram ev sahipliği yaptı. Okul idari yönetimi ve Okul Aile Birliğinin beraber düzenlediği YGS sınavı öncesi moral kahvaltısına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım onur konuğu olarak katıldı. 
Başkan Yıldırım, 12 Mart Pazar günü yapılacak olan YGS sınavı öncesi öğrenciler ile bir araya gelerek moral ve motive kahvaltısı yaptı. Öğrencilerle sınavda yapmaları gerekenleri paylaşan Başkan Yıldırım’a, YGS sınavından önce stresin hat safa da yaşadıklarını söyleyen 12. Sınıf öğrencileri, bir saatte olsa sınavdan ve yoğun ders temposunun stresinden uzaklaşmalarını sağladığı için teşekkür ettiler. 
Okul Müdürü Zeki Bayram ve Okul Aile Birliği Başkanı Hacer Filiz, kahvaltı programına katılarak kendilerini kırmadığı ve öğrencilerin her daim yanında olduğu, Belediye Başkanından öte gençlerin örnek aldığı bir abileri olduğu için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.