İlçe Ortaokul müdürleri ile birlikte kahvaltı programında bir araya gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır eşlik etti.

Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa Şahin ve Okul Aile Birliğinin organize ettiği TEOG sonrası müdürler kahvaltısı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın salona teşrif etmesi ile başladı. İlçemizde TEOG 1 ve TEOG 2. Oturumunda başarı grafiğinin her geçen yıl yükseldiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, ‘’ Asli görevi olmamasının rağmen her zaman Eğitim ve Öğretime desteklerini esirgemeyen, gerek okul için, gerek öğrenciler için, gerek öğretmenler için gerek ise veliler için her zaman maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen, ilçemizin başarı çitasını daima yukarlara çıkarılmasında büyük rol oynayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ediyorum’’ dedi. 
Başkan Yıldırım ise, öğrencilerimiz geleceğimize attığımız en güçlü temelimiz olmalıdır. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken, gözümüzden kaçan eksiklikler olabilir. Ben öncelikle öğrencilerimize eğitim ve öğretimi hayat tecrübeleri ile harmanlayıp önlerine sunan öğretmenlerimize ve o öğretmenlerimizin okul yöneticilerine yani sizlere teşekkür ediyorum. Bu başarı sürdürülebilir bir başarı olması umudu ile her geçen yıl çizgimizi yukarılara taşıyacağımızdan hiç şüphem yoktur.

Karamürsel Belediyesi olarak okullarımızın daima yanındayız ve bu gün bu programı organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. Yaklaşık 1 saat süren kahvaltı programının ardından salondan ayrılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, tüm müdürlere hayırlı cumalar temennisinde bulundu.