Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Öğretmenler evinde düzenlenen kahvaltıda Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürlüleri ile bir araya gelerek, İlçemizin eğitim ve öğretimde daha başarılı olması için yapılması gerekenleri masaya yatırdı.

Toplandı tadındaki kahvaltı programına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve okul Müdürleri katıldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren kahvaltı programında Başkan Yıldırım, okulların, öğrencilerin ve öğretmenlerin isteklerini Okul müdürlerinden dinledi. Okul Müdürleri ise, Okulları adına maddi ve manevi her zaman yanında olduğu ve bu güzel kahvaltı programını düzenlediği için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.

Kahvaltı Programının ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve Okul Müdürleri Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’de ilk adım attığı yer olan ve Karamürsel Belediyesince restore edilen Tarihi Belediye Binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirerek, bu anı ölümsüzleştirdiler.