Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen uğurlama ziyaretinde, yağlı güreşin yaşayan efsanesi, 2 altın kemerin ebedi sahibi, Kırkpınar’da 9 kez başpehlivan olarak Cumhuriyet tarihinin en fazla başpehlivanı olma rekorunun uzak ara sahibi ünlü başpehlivan Ahmet Taşçı ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım adına güreşen Başpehlivanlar ve pehlivanlar katıldı.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ziyaret sırasında güreşçilere nasihatte bulunarak Altınkemer sahibi ünlü başpehlivan Ahmet Taşçı’yı örnek almalarını istedi. Azmi ve başarısı ile tüm dünyaya örnek olan Efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı’nın Karamürselli olmasının büyük bir şans olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım
’’ Eğer birini kendinize örnek alacaksanız Ahmet Taşçı’yı örnek alın. Usta-çırak ilişkisine her zaman önem verin, saygılı olun ve dopingden uzak durun” dedi.
Başkan Yıldırım ayrıca güreşçilerin Edirne’den başarı ile dönmelerini temenni ederek; ‘’Cenab-u Allah hepinizin kalbine göre versin, çalışmalarınızın ve gayretlerinizin karşılığını beklediğiniz Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde, zaferler ile dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.’’ Dedi.