Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç, “Konuşa Konuşa” programları kapsamında Karamürsel’in ulaşım sorunlarını konuşmak üzere vatandaşlarla kahvaltıda buluştu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç , “Konuşa Konuşa” programları kapsamında Kent Meydanı Köprülü Kavşağı Projesi başta olmak üzere ilçenin ulaşım, alt yapı, üst yapı projelerini anlatmak için vatandaşlarla buluştu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Ihlamur, Basın Yayın Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Ulaşım Dairesi Başkanı Tolga Cankaya ve yetkililerin eşlik ettiği “Konuşa Konuşa” programında, Karamürselli vatandaşların istek ve taleplerine cevap verdiler.

EN KISA ZAMANDA BİTECEK

Vatandaşlar ile buluşmada konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kent Meydanı battı çıktı projemiz, 2014 seçim beyannamemizde İbrahim Başkanımız ile birlikte beraber söz verdiğimiz projelerden bir tanesiydi. Yıllarca konuşulan ve yapılması hayal gibi gözüken bu projemizde sizden biraz sabır bekliyoruz. Bu projelerin hepsi ileride rahatlığımız için yapılıyor. En kısa zamanda bitirilmek üzere bir çalışma azmi var. Bu şekilde ilerlediği sürece en kısa zamanda bitecektir” dedi.

PROJELER YERİNDE İNCELENDİ

Vatandaşla birlikte kahvaltı yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, gerçekleştirilen sunum sonrası beraberindeki Büyükşehir yetkilileri ile özellikle ulaşım ile ilgili soruları cevapladı. Tüm soruları ayrı ayrı not alan Başkan Yıldırım ve belediye ekipleri buluşmanın ardından ilçede yapımı devam eden projeleri gezerek, yerinde inceledi