Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık ve yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri içerisinde Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık, Konsey Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık ve Yönetimi, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

PAZARKÖY MUHTARINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

 

Karamürsel Pazarköy Mahallesi Muhtarı Aydın Akgün, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Pazarköy Muhtarı Aydın Akgün, Belediye Meclis Üyesi Sadık Çetin ve Demokrat Parti Eski İlçe Başkanı Hayati Erdoğan’ı ağırladı. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Muhtar Aydın Akgün, Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, yeni görev makamında başarılarının devamını dilediler.