Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Dereköy Sahil Projesinin güzergahı üzerinde yürüyüş yapan Başkanlar, aynı zamanda denize sıfır olarak yürümenin tadını çıkarttılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ yürüyüş öncesi açıklama yaparak, Karamürsel’in her geçen gün daha da geliştiğini, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yaptığı çalışmalar ile  Kocaeli’ye örnek olduğunu söyledi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Dereköy bölgesinin yapılan Osmangazi Körfez geçiş köprüsüyle birlikte çok değer kazandığını belirterek, bu alanda sahil düzenleme çalışmalarının bitmesi ile birlikte Karamürsel halkının yürüyerek ve bisiklet sürerek spora teşvik etmemizden gururu duyuyoruz. ‘’ dedi.

7 Km’lik sabah sporunun ardından Mavi Bayraklı Karamürsel Halk Plajında düzenlenecek olan Türkiye Açık su yüzme Şampiyonasına geçen başkanlar, güne spor yaparak dinç başladı.

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın organize ettiği sabah sporuna, Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katıcıoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.