İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Cumhuriyet Savcısı Ali Öztürk tarafından kabul edilen Tebriklerin ardından Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Hava muhalefeti nedeni ile Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen tören Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım’ın öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Törende, öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını ve şiirlerini okumalarının ardından, hazırlanan halk oyunu gösterileri sergilendi.

29 Ekim cumhuriyet bayramı sebebiyle ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon ve spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız tarafından ödülleri verilmesinin ardından ilçe protokolü ve dereceye giren öğrenciler ile birlikte toplu fotoğraf çektirilerek program sonlandırıldı.