Avusturya SenJorj Üniversitesi Dahiliye Hastalıkları Uzmanı Dr. Meral Kayahan vücudumuzdaki bazı belirtileri ciddiye almazsak çok kötü sonuçlar doğurabileceğini açıkladı diyabet,Ayaklardaki kandolaşımı sisteminde ciddi bozukluklar,B12 vitamin azlığı, ağır metal zehirlenmeleri, alkol zehirlenmesi, büyük kötü huylu tümörler ve virüs enfeksiyonları.

BACAKLARDA BELLİ BÖLGELERDE ÖDEM OLUŞMASI

Genelde bu ödemler ofisde,masa başı işlerde çalışanlarda görünür. Ancak önemli bazı hastalıkların haberciside olabiliyor. Bunlar; Varisler, kalp yetmezliği, lenfatik tıkanıklık, karaciğer problemleri ve böbrek yetmezliği.

KASIKLARIN AĞRIMASI Bilimsel tabirle pelvik ağrı olarak bilinir ve çok sık karşılaşılır. Ciddi bir hastalık belirtisidir bunlardan bazıları;Üreme sistemi enfeksiyonları,üreme organlarının iltihabi,yumurtalıklarda kistler, dış gebelik, endometroizis (halk dilinde çikolata kistleri)…

GÖĞÜSDE AĞRI Göğüs ağrısı belkide en hayati öneme sahip ağrılardan biri. Zira pek çok insan ölüme bu şikayetle gidiyor diğer önemli hastalık belirtileri ise;Kalbde koroner damarlarda tıkanıklık ve kalpkapak hastalıkları, Gaströozofagael reflü, Mide dou-denum Ülseri, Gastritik, Zatürre ve Akciğer Kanseri.

BAŞ AĞRISI Neredeyse herkesin yaşadığı ve sıklıkla şikayet ettiği bir ağrıdır çok bilinmesede bazı önemli hastalıklara ipucu vermektedir. Bunların başlıcaları; Hipertansiyon,beyin tümörü ve enfeksiyon hastalıklarıdır.