Karamürsel İleri Musiki Derneği ( KİMD) ‘nin kurucu üyesi olan Ferhan Bal adına verdiği 31. Yıl sene sonu konseri Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlendi. Yoğun katılımın yaşandığı geceye katılım sağlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve çok sayıda Karamürselli eşlik etti. 20:30’da start alan İler Musiki Derneği korosu, koro şefi Muzaffer Ayber eşliğinde Karamürselli vatandaşlara iki saatlik Türk Halk Müziği dinletisi yaşatarak adete İlçe halkını mest etti. Programın ilerleyen saatlerinde Başkan Yıldırım’ın ev sahipliğinde koronun seslendirdiği eserlere eşlik etti.

21 Eserin seslendirildiği gece de koro şefi Muzaffer Ayber’i tebrik eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bu akşam burada hep bildikte dinlediğimiz Türk Halk Müziğimiz, bu toplumun temel taşlarını oluşturan bir değerdir. Maalesef son yıllarda bu devletin, bu milletin evlatlarının kendi öz kültürlerine karşı yapılan saldırılara her birlikte şahit oluyoruz. Dünya geliştikçe, dünyadaki haberleşme unsurları geliştikçe artık hepimizin değil evlerimize, ceplerimize kadar giren telefonlar ve sosyal medya ile beraber bu milletin değerlerinden kopuk kültürü bize angaje etmeye çalışan bir çok unsur var.
Biz ayakta kalabileceksek, biz emanet aldığımız bu devletin gerçek değerlerini bizden sonraki nesillere aktarabileceksek, işte bu temel değerlere sahip çıkmamız lazımdır. Kurucu liderimiz bu ülkenin kuruluşunda büyük emeği, gayreti berber silah arkadaşları ile veren Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde onun bize çizdiği Muhasır Medeniyet seviyesine ulaşacaksak, bu değerler ile ulaşacağız. Sağdan soldan devşirme bizlere angaje edilen kültürler bizi biz olmaktan çıkartacaktır. Bu değerler ile beraber biz medeniyeti aşacağız ve bu toplumu payidar kılacağız. Dedi. ‘’ Ardından Karamürsel Musiki Derneğinin 31. Senesini kutlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 31 sene derneği ayakta tuttukları için geçmiş ve şuan ki yönetim kurulunu tebrik etti.  Çiçek takdim töreninin ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı  bırakmayan Koro Şefi Muzaffer Ayber, son 3 eseri Başkan Yıldırım ve Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ile seslendirerek bu unutulmaz geceyi taçlandırdılar.