Geçtiğimiz ay Karamürsel Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan ve yoğun görüşme ve istişareler sonucunda yönetimini oluşturan Karamürsel AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin yönetimiyle birlikte, Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, yeni kurulan yönetimini Başkan Yıldırım’a tanıtan Gülsüm Ekin; Kadın Kollarının ileri ki süreçte yapmayı düşündüğü çalışmalar ve projeler hakkında da Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a bilgi verdi.
Yeni Başkan ve Yönetimi tebrik eden Başkan Yıldırım; Ülkemiz tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini yaşamakta. Kurulduğu günden bugüne kadar Mazlumların sesi, Kimsesizlerin Sesi olan Adalet ve Kalkınma Partimizin, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerine türlü oyunlar oynanmakta, yalan, iftira ve karalama çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.
Amaç bellidir. Mazlumları sessiz, Kimsesizleri kimsesiz kılmaktır. Bizim davamız sadece Türkiye sınırları içerisini düşünen bir dava değildir. Yeryüzündeki tüm mazlum ve ezilen halkların gözü ülkemizde duaları bizimledir. Önümüzde ki süreçte gerçekleşecek referandum sürecini bu çerçevede değerlendirmek ve buna göre çalışma yapmamız gerekmektedir. Sizler bizim en büyük gücümüzsünüz. Halkımıza ulaşmada sizlerin gayreti ve azmi çok önemli. Karamürsel ilçemiz referandum da Kocaeli ortalamasının üzerinde oy almalı. Bu çalışmalarda her daim yanınızda olacağımı bilmenizi isterim” dedi.
Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin; Başkan Yıldırım’a 15 Temmuz Darbe girişimi Nöbet Gecelerinde çekilen bir hatıra Fotoğrafını ve çiçek hediye ederek; Yönetimimle birlikte Karamürsel’de çalmadık kapı bırakmadan gece gündüz demeden Mazlumların sesi kısılmasın, Kimsesizler Kimsesiz kalmasın diye var gücümüzle çalışacağız. Dedi