Karamürsel Belediyesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Kulübü ve Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü’nün işbirliği ile düzenlenen Oyun Şenliği programı bu gün gerçekleşti. Karamürsel İlçe Stadyumunda düzenlenen oyun şenliğine 1.2.3. ve 4. sınıf öğrencileri ve velileri katıldı. Programa katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Karamürsel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Muharrem Erdoğan ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Kulübü öğrencileri ve öğretim üyesi Doç. Dr. Tolga Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Oyun Şenliği programında tüm çocuklar mutluluktan mest olurken İlkokul öncesi ve ilkokul düzeyinde ki öğrencilerin birlikte oyunlar oynayarak aralarında kaynaşmalar sağlandı. Çocukların sahada eğitmenler ile yalnız başlarına oyunlar oynaması, öz güvenlerini ve birey kimliklerini oyun oynayarak güçlendirmeyi hedefleyen eğlencenin son bölümüne ailelerde katıldı. Güzel organizasyonda çocukların coşkusuna eşlik eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, protokol üyeleri ile birlikte çocukların yanında yerini aldı.

Doç. Dr. Tolga Yılmaz ve Sınıf Öğretmenliği Kulübü, tüm çocuklar, veliler, protokol üyeleri ve Başkan Yıldırımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.