Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel sanat müziği eserleri seslendirildi.
Karamürsel halkının yoğun ilgi gösterdiği konserde Karamürsel Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu Şef Sevinç Dikici salonu dolduran davetlileri mest etti. 
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu konuşmada “Öncelikle bu akşam bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Daha sonrada sizler adına başta Koro Şefimiz Sevinç Hanım nezdinde amatör ruhlarıyla profesyonellere taş çıkaracak performansla bu akşam bizleri coşturan, geçmişe götüren, derinlerde gezdiren, büyük keyif yaşatan ekibimize bir kez daha teşekkür ediyorum.
Kendi öz kültürümüzden, kendi yapımızdan, kendi öz değerlerimizden uzaklaştırılmak üzere bir çok argümanı ülkemizin her yerinde içimize doğru sokuyorlar. Özellikle gençlerimize aşılamaya çalışıyorlar, ama şu bir gerçek ki doğru olan, güzel olan ve bizim olan asla kaybolmayacaktır. İşte bizim olan Türk Sanat Musikisinin bu gece burada örneklerini gördük. Ben inanıyorum ki bunları dinledikçe çoğalacak. Bunları dinledikçe artacak gençlerimizin eğitim almasında bizlerinde ufak bir emeği varsa ne mutlu bize. 
Evet, yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün arifesindeyiz bu akşam. Aslında bütün yıl sizlerin, sadece bir gün sizleri anlatmaya ne yeter nede ifade eder. Sizler bizlerin analarımızsınız, sizler bizim bacılarımızsınız, sizler bizim sırtımızı dayadığımız dağ gibi her zaman arkamızda olan kadınlarımızsınız o yüzden iyi ki varsınız. Rabbim sizleri yaratmış ve bizlere emanet etmiş. Nice güzel 8 Martlarda sağlıklı, sıhhatli, huzurlu olmayı diliyorum.’’ Dedi. 
Başkan Yıldırım konuşmasının ardından Karamürsel Belediyesi Türk Sanat Müziği koro şefi Sevinç Dikici’ye çiçek takdim etti.
Konuşmaların ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Karamürsel Bey Eğitim Merkez Komutanı Ayhan Gedik ve eşleri hanımefendi koro ile birlikte sahne alarak Türk Sanat Müziği eserleri seslendirdi.
YOĞUN KATILIM
Türk Sanat Müziği Korosu seslendirdiği şarkılarla davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Konsere Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Bey Eğitim Merkezi Komutanı Ayhan Gedik, Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.