Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İnsani Yardım Vakfı İHH Karamürsel Şubesi işbirliğiyle kermes düzenledi.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen kermesin açılışını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Ak Parti Karamürsel Kadın Kolları Başkanı  Gülsüm Ekin, Türkiye Bosna Hersek Türkleri Federasyon Başkanı Ahmet Utaş, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Yılmaz, İHH Karamürsel temsilcisi İsmail Demirci katıldı.

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Yılmaz açılış programında yapmış olduğu konuşmada; “Amacımız Bosna’da yaşayan hemşerilerimize yardım elini uzatmak. Kermesten elde edilen gelir ile 150 yetim ailesine gıda kolileri göndereceğiz” dedi.

 

Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan ise güzel ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için Bosna Hersek Türkleri Derneği ve İHH Karamürsel temsilciliğine teşekkür ederek, ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.