Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karamürsel Devlet Hastanesi’nde modern açılışların bir yenisi daha eklendi. Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “Sağlıkta Dönüşümde İkinci Dönem”  kapsamında yeniliklerine devam eden Karamürsel Devlet Hastanesi’nde, 52 yatak kapasiteli yenilenen tek kişilik odalarla vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Otel konforunda hizmete açılan Dahiliye, Göğüs Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları, Nöroloji, Kadın Doğum, Çocuk, Cerrahi, Ortopedi, Kulak-Burun-Boğaz, Üroloji, Göz Hastalıkları yataklı kliniklerinin açılışına, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Erkan Çelik, Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Sağlık Tesisi Yönetici-İdarecileri ve çalışan personeller katılım gösterdi.

Bu Çalışmalar Ortak Bir Sinerji Gerektiriyor

Karamürsel Devlet Hastanesi yenilenen tek kişilik 52 yataklı yatan hasta servisi açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney “Bildiğiniz gibi Karamürsel Devlet Hastanesin’de yaklaşık 1,5 yıllık hummalı çalışmalar yürütmekteyiz. Bu çalışmaların içerisinde hem uzmanlık düzeyinde hizmetlerin arttırılması hem hastanemizin röntgeni teknolojik gelişmelerin ışığında modernize edilmesi, hem de fiziki ortamın sağlıkta kalite standartlarına uygun hale getirilmesiydi. Şuanda bu çalışmalar büyük bir ölçüde tamamlanmış bulunmaktadır.  Bu çalışmalar ortak bir sinerji gerektiriyor bu vesileyle burada Karamürsel Belediyemizde çok güzel çalışmalar yapıyor, birlikte projeler üretiyoruz. Ben buradan değerli başkanıma teşekkür ediyorum.  Yine destekleri için Kaymakamımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bir sürü emek harcayan Başhekimimiz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Yılmaz; Emek Sarf Eden Herkese Müteşekkiriz

Karamürsel ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanan yenileme çalışmaları hakkında konuşma yapan Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz; “Karamürsel Devlet Hastanemizin Karamürsel halkına yakışır şekilde tepeden tırnağa baştan aşağıya revize edildiği, çağdaş güzel bir hale dönüştürüldüğü görülüyor. Bu ana tanıklık etmek üzere bugün buradayız. Her katımız hastanemizin bütün servisleri modernize edilmiş, inşallah halkımıza daha kaliteli daha nitelikli milletimize yaraşır sağlık hizmeti sunmanın çabası gayreti içerisindeyiz. Bu manada bu modernizasyonda güzel çalışmada emeği olan herkese başta bu işe projelendiren Kamu Hastaneler Birliğimize, bu işe katkı sağlayan İlçe Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım’a ve Kaymakamımıza bu işe emek sarf eden muhakkak bu işin yönlendiricisi de sağlık çalışanlarımız oldular. Bu noktada herkese biz müteşekkiriz. Sadece fiziki anlamda değil bizlere gelen güzel duyumlara göre çok güzel hizmet anlayışı var ayrıca sağlık çalışanlarımıza, değerli doktorlarımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açılış konuşmalarının ardına kurdele kesme töreni gerçekleştirildi. Program sonrasında Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve beraberindeki protokolle birlikte, yatan hasta servisleri gezilerek hasta ve yakınlarından istek talepleri alındı. Getirilen hizmet anlayışı ve dağıtılan çiçeklerden dolayı yatan hasta ve yakınları teşekkürlerini iletti.