Yenilenen modern iç görünümü ile 5 yıldızlı hastanede konforunda olan Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yataklı servisler baştan sona yenilendi. Tek odalar haline getirilen odalarda, hasta ve hasta yakını için tüm ihtiyaçlar anında karşılanıyor. Göreve geldiği günden itibaren hastanede bir çok yenilik yapan Başhekim Erkan Çelik, vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda tedavi olmaları için gece gündüz demeden çalışıyor. Uzman doktor kadrosunu güçlendiren Karamürsel Devlet Hastanesi’ne gelen vatandaşlar mutlu ayrılıyor.

"BAŞHEKİM GECE HASTANEYE GİDİYOR"

Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Uz.Dr. Erkan Çelik geceleri hastaneye giderek, hastalar ile yakından ilgilenip tedavilerini takip ediyor. Gece yarısı hastane başhekimi karşılarında gören vatandaşlar ise Karamürsel'de böyle başarılı bir başhekim olduğu için kendilerini şanslı gördüklerini ifade ediyorlar.

“EK BİNA ONAYLANDI “

Karamürsel Devlet Hastanesi’nin daha güçlü bir hizmet vermesi için ek bina projesi Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım kapsamına alındı. Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Erkan Çelik “ Ek bina ile hastanemiz daha fazla taleplere cevap verecek. Kadromuz her geçen gün güçleniyor. Ek bina ile yatak sayılarımız daha fazla olacak” dedi .