Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen, VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi“Sağlıkta Dönüşümün II. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar” ana temasıyla10-13 Ocak 2018 tarihleri arasında Rixos Sungate Hotel Antalya’da gerçekleştirildi.

Sağlıkta kalite ile ilgili güncel gelişmelerin, deneyimlerin ve inovatif yaklaşımların paylaşıldığı,yurtiçi ve yurtdışından akademisyenler, sağlık yöneticileri ile kamu ve özel sektör uygulayıcılarının karşılıklı olarak birikim, deneyim ve görüşlerini paylaştıkları kongreye Karamürsel Devlet Hastanesinden  Başhekim Uz.Dr.Erkan Çelik ve Kalite Yönetim Direktörü Cemile Yılmaz katıldı.

2013 yılında IV. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine‘’Sağlık Kurumlarında Kalite ve İndikatör Yönetimi’’ konulu bildirisi ile katılan Kalite Yönetim Direktörü Yılmaz bu yıl düzenlenen kalite kongresinde, kongre fotoğraf yarışması sergisinde sergileme hakkı kazanan ‘’Gülen Gözler’’ adlı fotoğrafıyla yer aldı.

Yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 2500 kişinin katıldığı,sağlık hizmetlerinde kalite, akreditasyon, hasta ve çalışan güvenliği eksenindegerçekleşen kongre, katılımcıların  karşılıklı olarak birikim, deneyim ve görüşlerini paylaştıkları bir platformda gerçekleşti.