Karamürsel sahili İlhan Çınar alanında düzenlenen iftar programına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Ersoy, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Ak Parti Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Protokolü ve 7500 Karamürselli vatandaş katıldı.
İftar programının ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım yapmış olduğu konuşmada “Çok güzel bir iftar programında buluştuk. Ben Karamürsel Belediye Başkanı olarak bu mutluluğu bize yaşattığı için Rabbime sonsuz şükür ediyorum.
Allah’ımıza şükürler olsun dünyanın birçok yerinde bu nimetlerden uzak insanlar, olduğu halde bizler bu nimetleri burada yaşayabiliyoruz. Ben böyle Huzur Sofralarında daha nice yıllar buluşmak ümidiyle hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.


Ardından konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise iftar programına iştirak eden tüm Karamürsellileri selamlayarak, paylaşmanın ve birlikte toplu oruçların açılmasının rahmet olduğunu belirterek, iftar programına ev sahipliği yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.
Son olarak Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Yapmış olduğu konuşmada; Bu programı düzenleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ederek sözlerine başladı. Gün içerisinde gerçekleştirilen Dal – Çık Projesinin temel atma törenine de katılan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Karamürsel’in şehir trafiğini rahatlatacak ve D-130 Karayolu üzerinde yaşanan kazaların önleneceğini belirtti. Ardından 10 Haziran Pazar günü Saat: 17:30’da İzmit Perşembe Pazarında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Halkın buluşmasına tüm Karamürsel Halkını davet etti.

İLİM YAYMA CEMİYETİNE ZİYARET

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım İlhan Çınar Alanında düzenlenen Kent İftarının ardından İlim Yayma Cemiyetine ziyarette bulundu. Yapımı tamamlanan ve Karamürsel’e kazandırılan İlim Yayma Cemiyetinin Konferans salonunda bayanlar ile çay sohbeti eden hazirun, gündem maddelerini konu olan soru cevaplı sohbetleri ile bayanları aydınlattılar.

KARAPINAR ZİYARETİ
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kent İftar Programının ardından Karapınar Mahallesine çıkarak, Boşnak vatandaşlar ile bir araya geldi. Teravih namazını Karapınar’da kılan Başbakan yardımcısı Fikri Işık, namazın ardından Karapınarlı vatandaşlar ile çay sohbeti yaptı.