Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necmeddin Şahin, yaptığı konuşmada, ‘Okulumuzdan mezun olan 162 öğrencimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Onlar artık sağlık alanında vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacak sağlık ekibine dahil oldular.’ dedi.

Lise bu eğitim ve öğretim yılında 27’si ebe yardımcılığı, 90’ı sağlık bakım teknisyenliği ve 45’i hemşirelik yardımcılığı bölümünden olmak üzere 162 öğrencisini mezun etti.
Okul birincisi hemşirelik yardımcılığı bölümünden Miray Kınalı, ikincisi ebe yardımcılığı bölümünden Elif Barçın, üçüncüsü ise hemşirelik yardımcılığı bölümünden Rabia Bat oldu.

Konuşma ve diploma törenin ardından okul birincisi Miray Kınalı, okul yaş kütüğüne plaketini çaktı.

Daha sonra Türk bayrağı ve okul flamasının devir teslim töreni yapıldı. Tören, 162 öğrencinin keplerini havaya atarak mezuniyeti kutlamalarıyla sona erdi.

Törene, Kocaeli Ak Parti Milletvekili Sami Çakır, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.