Karamürsel'de düzenlenen fuhuş operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Karamürsel'de yabancı uyruklu hayat kadınlarının fuhuş yaptığı yönünde bilgi alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yapılan teknik ve fiziki takibin ardından söz konusu adreslere operasyon düzenledi.

Karamürsel'de bulunan 12 ev ve 1 iş yerine düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda kardeş oldukları tespit edilen N.K., A.K., Ş.K., E.K., B.H. ile H.K. ve A.K. isimli şahsılar ve biri 17 yaşında olmak üzere toplam 22 hayat kadını gözaltına alındı.

22 hayat kadını sınır dışı edildi

Operasyonda ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda fuhuş çetelesinin tutulduğu ajandalar, fuhuş pazarlıklarının yapıldığı telefonlar ve bilgisayarlara el konulurken şüphelilerden birinin evinde yapılan aramalarda 2 adet uyuşturucu hap ve bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Kırgızistan, Moldova ve Kazakistan uyruklu toplam 22 hayat kadını işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 7 kişi ise küçük yaşta çocuğu fuhuşa teşvik etmek, fuhuşa aracılık ve yer temin etmek ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlamaları ile adliyeye sevk edildi.