Karamürsel’de 15 yıla yakın bir süredir belediye başkanlığı yapan İsmail Yıldırım’a yerel seçimler öncesinde toplumun her kesiminden destek yağıyor. Yıldırım’a bugün de muhtarlardan tam destek geldi. Ak Parti’de seçim takviminin belli olmasına saatler kala Karamürsel’in mahalle muhtarları bir araya gelerek, “İsmail Yıldırım’ı yeniden başkan adayı olarak görmek istiyoruz” açıklaması yaptı. Muhtarlar daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderilmek üzere hazırladıkları mektubu da imzalayarak, “İsmail Yıldırım’ın, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı olması hususunda desteklerimizi beyan ederiz” dedi.

 

MUHTARLAR: ÇOK ŞANSLIYIZ

Muhtarlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdıkları mektupta özetle şu görüşlere yer verdi: “Karamürsel mahalle muhtarları olarak kendimizi şanslı hissetmekteyiz. Derdimizle dertlenen, her başımız sıkıştığında kendisine ulaşabildiğimiz, elindeki imkanlar dahilinde en uzakta bulunan mahallemize bile hizmet götürmeye çabalayan, en önemlisi halkımızın acısında da mutluluğunda da yanında olan bir belediye başkanına sahibiz. Partinizin yetkili kurullarının çalışmalarına, şahsınızın son kararına tabi ki saygılıyız. Lakin millete hizmet yolunda yol arkadaşlarınız olarak bizler, yaşadığımız bölgeyle ilgili zat-ı alilerinize görüşlerimizi bildirmeyi bir borç biliriz.

 

‘YILDIRIM’I İSTİYORUZ’

Kocaeli ili Karamürsel ilçesi mahalle muhtarları olarak Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım’ın, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı olması hususunda desteklerimizi beyan ederiz.

Büyük ve güçlü Türkiye’yi oluşturma yolunda çalışmalarınızda rabbimiz güç kuvvet versin.

Bizler bu kutlu yolculukta dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle yanınızda olmaya devam edeceğiz.

En derin saygı ve hürmetlerimizle…” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderilmek üzere hazırlanan mektuba 27 mahalle muhtarından 26’sı imza atarken, açıklamada 17 mahalle muhtarı hazır bulundu, 9 mahalle muhtarı da destek vermesine rağmen mazeretinden dolayı katılamadı.

 

MEKTUBU GÖNDERDİLER

Karamürselli muhtarlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdıkları ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeniden aday olarak görmek istediklerini ifade ettikleri mektubu Karamürsel PTT’sine giderek Ankara’ya gönderdiler. Karamürsel Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen açıklamaya destek veren muhtarların isimleri şöyle: