Kovboy Kasabası konseptli Erkansas City Türkiye'nin tek Avrupa'nın ikinci Tematik parkı olarak Karamürsel'de hizmet vermeye başlamıştır.

Karamürsel Çamcukur Mahallesi’nde kurulan özel bir alanda hizmet veren vahşi batı temalı kovboy kasabasında kendinizi bambaşka bir dünyada hissedeceksiniz.
Özel olarak hazırlanan kovboy kabasında birbirinden özel oyunlar ile keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz.

“ KOVBOY KASABASINDA KEYİFLİ SAATLER”

Erkansas City Kovboy kasabasında sizler kahvaltınızı yaparken, çocuklarınız dönemi canlı olarak yaşayıp oyunlarını oynayacaklar.  Aynı zamanda konaklama hizmeti bulunan Erkansas City’de dilerseniz konaklaya bilir ve akşamları şömine karşısında canlı müzik keyfi eşliğinde güzel saatlerde geçirebilirsiniz.

 

“ KARAMÜRSEL’E YAKIŞACAĞINI DÜŞÜNDÜK”

Erkansas City işletme sahibi Erkan Erdem, kovboy kasabasında o dönemlere ait pek çok malzemenin bulunduğunu ifade ederek Karamürsel’de böyle güzel bir ortamda hizmet verdiğimiz için mutluyuz. Misafirlerimizin kovboy  kasabamızda ve otelimizde en güzel şekilde vakit geçirmeleri için ekibimiz olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.

Erkansas City’de tüm gün, konsepte uygun görsel showlar sergilenmektedir.
Çok yakınlarda bulunan kızılderili kasabasından yapılan yerli saldırıları, suçluların yakalanıp şerif tarafından hapse atılmaları, Erkansas  National Bank’a yapılan soygun denemeleri, haydutların cezalandırılmaları ve bunların canlı olarak sergilenmesi misafirlerimizin daha renkli bir gün geçirmeleri için tiyatral bir gösteri ile sunulmaktadır. Redkit-Daltonlar ve düldül ile fotoğraf çekilebilme imkanı sunan Erkansas City’de çocuklar da atlara binip eğlenceli vakit geçirebilmektedirler.
Kovboy konseptine hizmet eden Erkansas City’de  Sabahları  serpme/açık büfe kahvaltı ile  öğle ve akşam yemeği mönüleri tüm gün ziyaretçilerimize sunulmaktadır. Cumartesi akşamları özel lezzetlerle tatlandırılmış açık büfe yemekleri tadabilir ve kasabanın salonunda 21:00-24:00 arası canlı müzik eşliğinde dans etme şansı bulabilirsiniz.”

Erkansas City İletişim Rezervasyon (0262) 454 51 68-0507 820 65 65-0530 165 51 68

                                    

.