Saadet Partisi Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baş partisinden ve Meclis Üyeliğinden istifa etti Baş'ın İyi Parti Karamürsel İlçe Başkanı olması beklenirken, konuyla ilgili Saadet Partisi Karamürsel İlçe başkanı Mehmet Özalay bir açıklama yaptı.
"Milli Görüş misyonundan gelen partimiz geçmiş dönemlerde Karamürsel imizde yerel yönetimde en güzel hizmetleri gerçekleştirmiş, muhalefet olduğu zamanlarda bile ilkeli ve yapıcı siyaseti ile kadirşinas halkımızın teveccühünü kazanmıştır.

Saadet Partimiz 2014 yerel seçimlerinde %21 oy alarak ilçemizde üçüncü siyasi parti olmuş ve üç belediye meclis üyeliği temsil edilmektedir.

Bugüne kadar bizlerle uyumlu bir şekilde çalışan, partimizin siyasi faaliyetlerinde bizlerle birlikte hareket eden Belediye Meclis üyemiz Mehmet BAŞ , bugün itibariyle Belediye meclis üyeliğinden ve partimizden istifa etmiştir.

Bu gelişmenin İlçemizin selameti , refahı , fazileti ,saadeti , huzur ve barışın temin ve tesisi hususunda   hayırlara vesile olmasını temenni ederiz"