Karamürsel Amiral İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.Başkan Yıldırım’a sarılarak sevgi gösterisinde bulunan çocuklar yaptıkları proje hakkında açıklamada bulundu. Proje kapsamında bir masal kitabı yayınlamayı düşünen çocuklar yaptıkları açıklamada, “Hepimiz hayal gücümüzü kullanarak, günlük yaşam ile etkileşim içerisinde masallar yazdık. Bu masalları bir kitapta toplayıp yayınlamayı, okul kütüphanelerine hediye etmeyi düşünüyoruz. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde de birblogger açarak masalları paylaşacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirleterek; “Kitap okumak sizlerin yaşlarınızda yapabilecek en güzel etkinliklerden biriyken, hepiniz masal yazmaya başlamışsınız. Sizler beni şaşırtarak memnun ettiniz. İnanıyorum ki geleceğimiz emin ellerde olacak. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

 

Başkan Yıldırım ayrıca projenin içerisinde olup kendisini ziyaret eden öğrencilerden Ceren Gedikli, Tuana Karslı, Beste Yörenti, Sıla Danacı, Hanife Sude Öksüz, Buğra Emir Erdoğan, Sevdenaz Şahin, Ecrin Tosun ve Ebrar Gülbaş’ı tek tek tebrik etti.