Kongreye; Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel ve yönetimi, S.S 2 Nolu Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Utaş, Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Halil Yanık ve yönetimi, Karamürsel Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Şamil Ersan, Kızderbent Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahir Altun, S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek ve yönetimi ile kooperatif üyeleri katıldı.
Kongrede konuşma yapan Tarık Eryürek” Kooperatif araçlarımızda en kısa zamanda araç takip sisteminin kurularak yolcularımız ile sürücülerimizin can ve mal güvenliğini sağlayacağız. Daha önceki genel kurul kararı ile Kaza Fonu kurmuştuk. Bu fonda biriken paralar ile kooperatife ait bir otomobil alınması, Kızderbent mahallesinde üzerine tesis yapmak üzere arsa satın alınmasını planlıyoruz” dedi
Kongrede oy birliği ile Tarık Eryürek yeniden S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı olarak seçildi.
Kongre’de konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım” Kooperatifin tesis yapmak üzere Kızderbent mahallesinde arsa almayı istediği takdirde Karamürsel Belediyesi olarak yardımcı olabiliriz. Kongre sonucunda tekrar başkan seçilen Tarık Eryürek ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.
Kongre sonunda S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi tarafından katılan tüm davetlilere yemek ikram edildi.