Uğur Okulları tarafından Kocaeli'nin Başiskele İlçesinde açılacak olan yaklaşık 12 bin metrekare alanda bin 300 öğrenci kapasiteli Nitelikli Eğitim Kampüsü Kocaeli'ye çok yakışacak.
Önümüzdeki Eğitim yılına hazır bir şekilde başlayacak olan Uğur Okulları Başiskele Kampüsü kurucusu Necip Katırağ, gazetemize yaptığı açıklamada, "50 yıllık geçmişi olan Uğur Okullarının Kocaeli Başiskele'de bin 300 kontenjanlı çok büyük bir kampüs yatırımı yapıyoruz.
Kocaeli'nin en nitelikli ve geniş alanlara sahip bir kampüsü olacak. Kocaeli güzel bir eğitim ortamına kavuşacak. Kampüsümüzde yüzme havuzu, spor salonu,fizik,kimya, biyoloji laboratuarları en donanımlı şekilde olacak. Kampüsümüzde Öğrencilerimize zarafet ve asalet dersi ile birlikte iyi insan olmanın detaylarını öğreteceğiz" dedi.

"50'inci Yılda Bin Öğrenciye Burs Vereceğiz"

Başiskele Kampüsü kurucusu Necip Katırağ Uğur Okullarının 50'inci yılında Başiskele Kampüsümüzü açacağız. Bu nedenle bin öğrenciye burs vermeyi planladık. 3-4 Mart arası yapılacak olan burs sınavına tüm öğrencilerimizi davet ediyorum. Uğur Okullarının eğitimi Türkiye'de geniş bir kesim tarafından bilinmektedir. Öğrencilerimize tüm kolaylıkları sağlamak için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Bizler için öncelik herzaman eğitim olmuştur. Kocaeli'deki öğrencilerimizinde alt yapısı çok sağlam olan Uğur Okullarından Eğitim almasını istiyoruz.