Seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan ve aynı hızla çalışmalara devam eden AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe merkezindeki ziyaretlerin yanı sıra köylere de adeta çıkarma yapıtı. Ekin ve ekibi, sadece 1 günde 20'den fazla köy ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. 24 Haziran seçimleri öncesi seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Gülsüm Ekin ve yönetimi, sabahın erken saatlerinde başlayan ve gece yarısı tamamlanan seçim çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Bir yandan bölge milletvekillerini Karamürsel'de ağırlayan partililer, diğer yandan köylerdeki vatandaşlarla buluşmayı ihmal etmiyor.
 
 
Karamürsel'i yorulmak bilmeden gezen Ak Parti Kadın Kolları bu hafta sonuda Köylere çıkartma yaparak  Dereköy , Yalakdere , Hayriye , İhsaniye , İnebeyli , Fulacık, , Taşağıl, Oluklu, Karaahmetli , Kızderbent, Çamçukur, Suludere, Çiflikköy , Akçat , Çamdibi , Avcı , Semetler, Valideköprü , Karapınar ve  Safiye mahallelerini gezerek köy halkıyla bir araya geldi. Köy halkı ile sohbet eden Ak kadınlar broşür dağıtarak halktan desteklerini istediler.
 
Gittiği her köyde hasta, yaşlı ziyaretleri ve ev toplantıları gerçekleştiren Gülsüm Ekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Mahalle yöneticileri ile birlikte girilmedik sokak çalınmadık kapı bırakmamam üzere ziyaretler gerçekleştirerek Köyleri  adeta karış karış gezdi. 
 
 
 
Gittiği her noktada 24 Haziran seçiminin önemine dikkat çeken İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin , “Milletimiz İstikrarlı, güçlü ve güvenli yarınlar istiyor. Milletimiz tercihini istikrardan yana kullanacak. Milletimizin iradesine güveniyoruz” dedi. Ekin, “Bizler hiç bir zaman seçim için çalışmadık, hep sahalardaydık. 27 Mahallemizde teşkilatımızın Ak Kadınları her gün ziyaretlerde bulunuyor.
 
Ülkemizi, bölgemizi ve tüm Karamürsel´i yakından ilgilendiren 24 Haziran seçimlerine sayılı günlerin kaldığını dile getiren AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, “Çok büyük öneme sahip olan 24 Haziran´daki seçim çalışmalarına tüm teşkilatımızla  beraber, hız kazandırarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz her yerde 2001´den bu yana AK Parti´nin yapmış olduğu çalışmaları, ülkemize kattığı eşsiz değerleri anlatmaya çalışıyoruz. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden tarıma, kalkınmadan dış siyasette ki başarılara kadar yapılan her çalışma AK Parti hükümetlerinin kararlı ve dik duruşları sayesinde ülkemize kazandırılmıştır.  İşte bu kalkınmanın ve yatırımların devam etmesi için 24 Haziran´a kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.
 
24 Haziran seçimlerinde kadınlara büyük sorumluluk düştüğünü aktaran Ekin , şunları kaydetti; “Hayatın her alanına kadın elinin değmesi demek hayatın her zamankinden daha çok anlam kazanması demektir. Kadınların siyasette daha çok bulunması, seçimlere daha çok etki etmesi demek ülkenin geleceğinde nezaketin, zarafetin, duyarlılığın, şefkat ve merhametin daha çok hâkimiyet kurması demektir. Bu yüzden kadınlarımıza bu seçimde büyük sorumluluk düşüyor. Şunu bilmenizi isterim ki bu seçimde oylarımız kimin meclise gideceğine değil ülkemizin birlik ve beraberliğine, terörün bitmesine, ekonomimizin her zamankinden daha güçlü hale gelmesine ve iç ve dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynamaya kalkıştıkları senaryoların bertaraf edilmesine hizmet edecektir. 
24 Haziran’da Karamürsel'de partimizin en yüksek oyu alması için hepimiz üzerimize düşen görevi bu bilinçle yerine getirmeliyiz.” diye konuştu.