AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri tarafından, Karamürsel Sahilinde üyelik standı açıldı.
Karamürsel AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri, her gün Karamürsel Sahilinde gerçekleştirdikleri üye stand çalışmasının yanı sıra , her hafta Salı Pazarında ve her hafta Cuma Pazarında üye standı açarak AK Partiye üye kaydı yapmaya başladı. 

Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan üyelik çalışmalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kurulan stantta, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuldu. Üye olmak isteyenler, form doldurarak Ak Parti İlçe Başkanlığı'na üye oldular. 

Seçimden seçime değil her zaman sahada olduklarını ve aynı heyecan İle her daim çalıştıklarını söyleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, " “Gönüldaşlarımızı üye yapmaya devam ediyoruz. Seçim startı verildiği günden bu güne kadar yaklaşık 350 yeni üye kaydı gerçekleştirdik. Vatandaşımızın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye olan sevgisi ve teveccühü İle  karşılaşıyoruz.  Kent merkezinde ve mahallelerde her gün sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bizlerden destek ve tavsiye isteyen vatandaşlarımızı dinliyoruz. 

Bizler 24 Haziran seçim çalışmaları sürecinde her gün Karamürsel Sahilimizde ,her hafta Cuma Pazarı ve her hafta Salı Pazarında üye standı çalışmalarına devam edeceğiz"dedi.