Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, yönetim kurulu üyeleri ile Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret ederek Karamürsel İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Yönetici Başhekim Uz.Dr. Erkan Çelik ile doktorların 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Ak Parti İlçe Kadın Kolları , Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik ile Doktorların konuğu oldu.

Ak Parti İlçe Başkanı Gülsüm Ekin Başhekim Erkan Çelik'e çiçek taktim etti.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ekin “Doktorların ve sağlık çalışanlarının zor ama özverili bir meslek icra ettiğine dikkat çekerek, insana hayatın her safhasında sağlık ile ilgili hizmet veren onun sağlıklı ve mutlu olması için çaba sarf eden ve kutsal bir meslek icra eden doktorlarımızın, Ak Parti olarak yanlarında olduğumuzu onların yaşadığı sıkıntıların toplum olarak bizleri de ilgilendirdiği düşüncesinden yola çıkarak bu özel günlerinde yanlarında bulunmak istedik.

Bu vesileyle Tüm doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun" dedi.

Başhekim Uz.Dr. Erkan Çelik Karamürsel Devlet Hastasi ile ilgili yapılan çalışmalardan söz etti. Başhekim Çelik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kollarına teşekkürlerini iletti.