2020 Aralık Ayı Meclis toplantısı Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda bu gün gerçekleştirildi. 
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan Aralık ayı meclis toplantısı, pazartesi akşamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni Koronavirüs tedbirlerinin üzerinden geçilmesi ile devam etti. Maske, Tedbir ve Temizlik kurallarının yanı sıra yasakların gelmediğini belirten Başkan Yıldırım, bu zorlu süreci hep birlikte uyduğumuz kurallar ve aldığımız tedbirlerle yenebileceğimizi belirtti. Karamürsel Belediye Meclisi açılış ve yoklamanın ardından 03.11.2020 tarihli meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile start aldı. 2 maddeden oluşan Aralık Ayı Meclis toplantısında ilk olarak süre uzatım talebi yer aldı.
‘’ İmar komisyonunda görüşülmesine devam edilen Kayacık Mahallesi, 295 ada, 4 parselle ilgili konunun süre uzatımı talebi.’nin’’ ardından geçilen 2 maddelik gündemde yer alan konular;
1- Fen İşleri Müdürlüğü’nün 19.11.2020 tarih ve 48431 sayılı Karamürsel İlçesi Sarıkum Mahallesi 234 ada, 135 parsel sayılı taşınmaz üzerinde yer alan binanın zemin kat 3 nolu bağımsız bölümünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı adına tahsisi ile ilgili yazısı.
2-Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 25.11.2020 tarih ve 48672 sayılı Coronavirüs etkileri ile ilgili yazısı. Oldu.
Meclis gündeminde yer alan konuların oylamaya sunulmasının ardından Aralık ayı Meclis toplantısı sona erdi.
Meclis toplantısının sona ermesinin ardından bir sonraki Ocak ayı oturumunun 5 Ocak Salı günü yapılacağı kararlaştırıldı.