Karamürsel Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım’ın aday tanıtım toplantısı bugün coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın da katılarak bir konuşma yaptı. Program başlamadan önce İsmail Yıldırım, belediye binasından gençlerle birlikte kültür merkezine kadar yürüdü. Kültür merkezinin kapısında meşalelerle karşılanan Yıldırım’a vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti.

YAKLAŞIK 5 BİN KİŞİ KATILDI

Tanıtım programında AK Parti Karamürsel İlçe Başkan Recep Demirel, SKM Başkanı Ramiz Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları başkanı Serpil Yılmaz Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti eski İl Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda partili de hazır bulundu. Programa yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Salona sığmayan davetliler programı dışarıdan canlı olarak takip etti. 

YENİ ZAFERLER ZAMANIDIR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı konuşmada “İlçemizdeki aday adayı arkadaşlarımız çalıştı. Hepsine teşekkür ediyorum. Mevcut Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım, Cumhurbaşkanımız tarafından yeniden atandı. Artık sadece bir adayımız ve biz ona sahip çıkıyoruz. Bu parti kişilerin değil, davasına sahip çıkanlarındır. Şimdi yeni zaferler zamanıdır. Bütün seçimlerden başarıyla çıkan bu ekip yine başarıyla çıkacaktır. Vereceğinizi her oy dünya beşten büyüktür diyen Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirecektir. Bu süreçte kazanan cumhur ittifakı olacaktır. Katılımınıza teşekkür ediyorum” dedi.

TOPRAKLARINIZI SATMAYIN

Sonrasında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Aday tanıtım programımız hayırlı olsun, uğurlu olsun, bereketli olsun. Karamürsel, Kocaeli’mizin en güzel ilçelerinden. Denizimizi pırıl pırıl hale getirdik. Artık su arıtma tesisimizi de yaptık. Yolu olmayan köyümüz yok. Şimdi Karamürsel’de ne varsa Karapınar’da da var. Özellikle Karamürsel’in köylerinin şehirlerden farkı yok. Bir gün gelecek köyler merkezlerden daha değerli olacak. Topraklarını satmayın. Biz 31 Marttan sonra teskeremizi alacağız. Bunu hak ettik. Büyükşehir’de beraber çalıştığımız Tahir Büyükakın, sevdiğim bir kardeşim. Onunla yola devam edeceğiz. Halkın duasını almak kadar güzel bir şey yok. AK Parti bunu yapıyor. Genel başkanımız da bunu yapıyor. 31 Mart akşamı Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan selam göndereceğiz. İsmail kardeşime bundan sonraki süreçte başarılar dilerim” dedi.

BİZ KOL KOLAYIZ

Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise “Karamürsel’in güzel insanları hoş geldiniz. Her aday tanıtımına katıldım. Her biri bir düğün gibi kutlanıyor. Muhalefete bakınca aday tanıtımında sıkıntı çekiyorlar. Biz ise her etkinliğimizde daha büyüyoruz. Muhalefet hayal peşinde koşuyor. Boş hayallerin peşinde koşuyor. Buradan sesleniyoruz, gelin Karamürsel’e bakın. Biz kol kolayız. AK Parti’nin çok önemli vizyonları var” diye konuştu.

REKOR KIRMAYA VAR MISINIZ?

Ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Bu yoğun ilginizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Mevcut Başkanımız İsmail Yıldırım, Cumhurbaşkanımız tarafından yeniden aday gösterildi. Allah yolunu açık etsin. Karamürsel’de sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak üzere çalışmaya var mıyız. Karamürsel’de bir rekor kırmaya var mıyız. Seçimlerin sonucu şimdiden belli gibi ama durmadan çalışmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu. Abdullah Eryarsoy’un konuşmasından sonra İsmail Yıldırım’ı anlatan bir sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi. Sonrasında ise Başkan İsmail Yıldırım alkışlar eşliğinde kürsüye geldi.

“ALLAH’IM BENİ UTANDIRMA”

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Başkan Yıldırım şunları söyledi: “Sevgiyle çıktığımız bu yolda bu günleri gördüğümüz için şükürler olsun. Başta anamın ve sevenlerimin sayesinde bu günlere geldik. Rabbime şükürler olsun. Allah’ım beni ve sevenlerimi utandırma. Bizi bu heyecanlı günümüzde bizi onurlandırdınız, şereflendirdiniz. Hepiniz hoş geldiniz. Cumhur ittifakının adayı olarak bugün karşınızdayız. Yeni bir yol için ilk adımı atıyoruz. Bu yolda benle beraber sevgiyle, muhabbetle, beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Sizlere minnettarım. Yine bu sahnede başladı yolculuğumuz. O yıllarda benle beraber yola çıkan arkadaşlarımız yine bizimle beraber. Geçen 15 sene zarfında bu güzel ilçeye hizmet için yola çıktı. Daha hizmet için sorarak, öğrenerek çalıştık.

CUMHURİYETİN BEKÇİLERİYİZ

Bizler bu davaya inanan, bu ilçeye hizmet için bütün benliğini koyan insanlar olarak asla bilerek hata yapmadık. Allahın bize sunduğu bu coğrafyada insanlarımızı daha iyi yaşatmak için çalıştık. Umutlarımızı hep tazeledik. Ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi yeniden aday gösterdi. Bu yükü ben tek başıma taşıyamam. Bu yükü birlikte taşıyacağız. Bu aziz millet, Anadolu coğrafyasına geldiği o günden bu güne mücadele etti. Çok bedel ödedik. İmparatorluklar kurduk, yıkıldı. Yenisini kurduk, yılmadık. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin bekçileri bizleriz. Bugün görev bizde, geleceği biz hazırlayacağız. Gerçek Atatürkçüler biziz. Biz bu millete inandık. Çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. İşte bugün söz konusu vatansa gerisi teferruattır desturuyla kurulan cumhur ittifakının neferiyim.

ÖNCE ALLAH’A HESAP VERİRİZ

Güçlü bir Türkiye için 31 Mart’ta sizin oylarınız önemli. Bütün siyasi partilerden destek istiyoruz. Sandığa giderken lütfen iyi düşünün. Biz bu yola baş koyduk. Büyüklerimizden aldığımız emaneti ileriye götürebilmek için gece gündüz çalışacağız. Şunu hepinizin huzurunda bir kez daha ifade ediyorum. Bilmeden kırdığımız herkesten özür dilemesini biliyoruz. Ama bizi çıkarlarını karşılamadığımız karalayanlarında karşısında durmasını biliriz. Çünkü biz önce Allaha hesap veririz. Son beş yılda bu ilçeye 200 milyon lira para harcadık. Beraber çalışmaktan onur duyduğum Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum. Büyükşehrimizle birlikte birçok projeye imza attık. Karamürsel’e mavi bayrak kazandırdık. Köylere doğalgaz kazandırdık, kazandırıyoruz. Söz verdiğimiz projelerin birçoğunu gerçekleştirdik.

GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRECEĞİZ

Ve artık dün dünde kaldı, yeni bir şeyler söylemek lazım. İbrahim başkanımızdan bayrağı devredecek, çok sevdiğimi abim Tahir Büyükakın ile beraber güzel ilçeye hizmet etmek istiyoruz. Mutlu çocukların, mutlu esnafların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin yaşadığı bir Karamürsel’i oluşturmak istiyoruz. Biz eğer bir söz verirsek, bunu yapıyoruz. Yeni seçim manifestomuz, insanı yaşattı devlet yaşasın mantığıyla çalışacağız. Eğer bize icazet verirseniz bunları başarmak istiyoruz. Geleceği şekillendirecek projelere ihtiyacımız var. Huzurun başkentini bulduk, şimdi mutluluğun başkenti olma yolunda çalışacağız. İşimiz zor ama bu zorlukları birlikte aşacağız.”

ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLER YAPMAK

Son olarak ise kürsüye AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın geldi. Katılımcıları selamlayan Tahir Büyükakın, şunları söyledi: “Bu dönemde gönül belediyeciliğinin örneklerini göstereceğiz. Ben Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz, hakkını helal etmesini istiyorum. Çok güzel hizmetler yaptılar. Karamürsel’i ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. İnşallah önümüzdeki süreçte aynı aşkla devam edeceğiz. Kayırma yapmayız ama pozitif ayrımcılık yaparız.

KARAMÜRSEL’E DENİZCİLİK MÜZESİ

Sayın Cumhurbaşkanımız seçim manifestomuzu açıkladı. Kıymetli şehirler yaratmak gibi bir hedefimiz var. Ama yeni dönemin en önemli özelliği ise katılımcı olması. Karar alırken o kentteki insanların fikirlerini alarak şehirleri yönetmeliyiz. Akıllı belediyecilik uygulamaları da çok önemli. Teknoloji gelişti. Oluşturacağımız aplikasyonlarla gençlerimizi belediye yönetimlerine katacağız. Onlar ne istiyorsa onlar ön plana çıkacak. Vatandaşın beğenilerini bu sistemle almak önemli. Aslolan gönüller yapmaktık. Varlık sebebimiz vatandaşa hizmettir. Bu kente güzel bir denizcilik müzesi kazandırmak gerekiyor. Muhteşem bir denizcilik müzesi olsun inşallah.”

 

4