Göreve geldiği günden itibaren Karamürsel için canla başla çalışmaya devam eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,' Bizim derdimiz Karamürsel, davamız Karamürsel. İlk günkü aşk ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.' dedi.

'İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK'

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin de destekleri ile ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Yıldırım,' Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a, ilçemize verdiği desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kocaeli ve Karamürsel Belediyeleri el ele vererek, ilçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. İlçe halkımızın yapılan projeleri desteklemeleri bizleri mutlu ediyor' dedi.

'ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN, HER ZAMAN YANINDAYIZ'

Üniversite eğitimleri için Karamürsel'e gelen öğrencilere de her zaman destek vereceklerini belirten Yıldırım,' Üniversite eğitimleri için Karamürsel'e gelen öğrencilerimize her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Karamürsel Belediyesi olarak her konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında öğrencilerimizin yanındayız.' dedi.

İlçede esnaf ziyaretlerini devam ettiğini de belirten Yıldırım,' Bende esnaf bir ailenin çocuğuyum. Esnaf bir ilçenin bel kemiğidir. Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyorum.' dedi.

'SAHİLİMİZE YOĞUN İLGİ VAR'

Karamürsel sahil kordonunun harika bir eser olduğunu, Türkiye'de ki yürüyüş yollarından en uzunlarından birisinin olduğunu belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,' İlçemizin kordon tarafına harika bir görünüm kazandırdık. Kordan sahil kısmımıza ilçe halkı dışında, komşu illerimizden de yoğun talep var. Özellikle genç kesim burada harika vakit geçiriyor. Karamürsel için aşk ile çalışmaya devam edeceğiz.' diye konuştu.