Karamürsel Kaymakam Hikmet Özbağcı İlkokulu, Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu ve Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu öğrencileri yer aldığı İlim Yayma Cemiyeti Karamürsel Şubesi Yaz Kursları çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
İlim Yayma Cemiyeti Karamürsel Şubesi’nin etkinliği çerçevesinde piknik havasında gerçekleşen Altınova Hersek programında öğrencilere etli pilav, ayran ve dondurma ikram edildi. Programda, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral öğrencileri yalnız bırakmadı. Belediye Başkanları öğrencilerin mutluluklarına ortak olarak kendileri ile sohbet ettiler. Ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, çocuklar ile birlikte futbol ve voleybol oynayarak, çocukların dilinden konuştu.
İlim Yayma Cemiyeti Karamürsel Şube Başkanı Hasan Taşkan, şube yöneticileri, öğretmen ve bazı velilerin katıldığı etkinlikte öğrenciler cami içi ve avlusunda doyasıya eğlenme imkânı buldu.

TAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Yaz kurslarının 3 Ağustos’a kadar devam edeceğini ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Karamürsel Şube Başkanı Hasan Taşkan, “Öğrencilere Kuran’ı Kerin, Namaz Duaları, namaz, resim, ebru, ilahi, müzik, sosyal ve ahlaki konularında eğitimler veriliyor. Çalışmalarımızda Diyanet ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nden destek alıyoruz. Yüzme ve piknik etkinlikleri ile tarihi mekânlara geziler düzenleyerek öğrencilerimizin arkadaşlık ilişkilerini geliştirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken bize destek olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederim. “Dedi.