Bu gün düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karamürsel'in mevcut Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile yola devam edeceğini tebliğ etti.

Düzenlenen aday tanıtım toplantısı ardından Karamürsel'e dönen Karamürsel Belediye Başkanı  İsmail Yıldırım, AK Parti binası önünde sevenleri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Sevgi selinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan AK Parti İlçe başkanı Recep Demirel yaptığı konuşmada; bu iki isim Kocaeli'nin en tecrübeli İlçe ve Belediye başkanıdır. Geçmişte yaşadığımız tecrübelerle ekip arkadaşlarımızın enerjisini birleştirerek. 31 Mart seçimlerinden anlımızın akı ile çıkacağız.
Birlikte çalıştığımız dönemleri iş birliği ve uyum içinde geçirdiğimiz Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, durmak yok yola devam diyorum." Dedi.
Ardından duygu ve düşüncelerini paylaşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhurbaşkanımızın kendisi ile tekrar yola devam etmek istediğinin resmi açıklamasını yaptığını belirterek, ‘’ bu gururu hepiniz ile birlikte yaşıyorum. ‘’Dedi.
Sevdamız olan Karamürsel’i daha da iyi günlere taşımak için canla başla savaşacağını belirten Başkan Yıldırım, 31 Mart günü yapılacak olan Yerel Seçimler için durmak yok, yola devam diyerek, coşkulu kalabalığa seslendi.

 

 VİDEO İÇİN TIKLAYIN