Haber 262 kanalına konuk olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açıklamaları çok konuşuldu. İşte o konuşmalar


BİR BAĞIMLI EŞİME TEHDİTLER SAVURDU
“Dün akşam bir meczub, bir bağımlı evime geldi. Benim eşime, benim evimde tehditler savurdu. Ve benim hesabımı kesmekle tehdit etti. Konu tabii ki hemen emniyete intikal etti, gerekenler yapılıyor.

NE İLÇE, NE İL BAŞKANIM
Akşam bu olayı yaşadım. İl Emniyet Müdürümüz, Kocaeli Valimiz, bir çok insan beni aradı. Ama maalesef beni ne ilçe başkanım, ne kadın kolları başkanım, ne ilçe gençlik kolları başkanım ne il başkanım ne de partimden kimse aradı.

AK PARTİLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Benim hayatımda bu bir dönüm noktasıdır. Ben 2010 senesinden bu yana AK Parti’ye hizmet eden bir belediye başkanıyım. Bu partiye bir mensubu olmaktan, sayın Cumhurbaşkanımızın bir neferi olmaktan gurur duyan bir belediye başkanıyım. Bugüne kadar bu partinin yüzünü kızartacak hiçbir şey yapmadım. 40 sene sonra Karamürsel’de bir iktidar partisi seçimi kazandı.


BENİM SİYASİ YOLDAŞLARIM OLAMAZ
Bu teşkilat yapısını bu hale getiren arkadaşlar benim siyasi yoldaşlarım olamaz. Burada bir yanlışlık var. Şimdi çıkıp kimse “Ben duymadım, bilmiyordum” demesin.
18 senelik belediye başkanlığı yaşantımda ilk defa oluyor bu.
Benim teşkilatımdan birisi kimse beni aramıyor. Bu particiliğin dışında farklı bir olaydır. Siyasi nezaketen kalmadığı bir durumdur.

BUGÜNE KADAR SUSTUM
Lütfen empati yapın, benim yerime kendinizi koyun. Evinize gecenin bir vakti, bir meczup gelip sizi tehdit etse, size abi diyen, gerçek dostlarım, meclis üyelerim, esnaf arkadaşlarım, çocukluk arkadaşlarım hepsi aradılar. Ama ilçe teşkilatım aramadı.
Bugüne kadar sustum. Ama bu saatten sonra çok konuşacağım.

EVİMİN İÇİNDE MÜCADELE EDECEĞİM
Böyle bir nezaketsizliği, böyle bir değersizliği, böyle bir saygısızlığı benim yapımda birinin kabul etmesi mümkün değil. Sonu ne olursa olsun, ben bu saygısızlığı, ben bu ukalalığı ve dışlanmışlığı asla kabul etmeyeceğim. Burası benim evim. Kendi evimin içinde mücadele edeceğim. Nereye duyurulması gerekiyorsa oraya duyuracağım, nerede konuşulması gerekiyorsa orada konuşuyorum, kiminle istişare edilmesi gerekiyorsa onlarla istişare edeceğim. Sonu ne olursa olsun.”