Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Ak Parti ilçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Altınkemer sahibi Efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı, siyasi parti temsilcileri, Belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri başkanları, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Oda Başkanları, ilçede görev yapan yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından Şirin kaptan Otelde düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Yıldırım, davetlileri kapıda tek tek karşılayarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada, “Sevgili davetliler, değerli misafirler öncelikle davetimizi kırmayıp bizleri burada şereflendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İlçemizin yöneticileri, Siyasi Parti liderleri, görevini icra eden en üst merciler şuanda 11 Ayın sultanı Ramazan ayında oruçlarımızı açmak ve birlik beraberliğimizi pekiştirmek adına burada bulunuyoruz. Rabbim bu birliğimizi ve Beraberliğimizi tüm Milletimize nasip eder inşallah. Geçen senelerde olduğu gibi bu senede siz değerli misafirlerimizi iftar soframızda ağırlamaktan onur ve mutluluk duyuyorum, Allah bu güzel anları yaşamayı her sene nasip etsin’’ diyerek söylerini tamamladı.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından düzenlenen iftar yemeği, ilçe Mehmet Vefa Özdemir ’in yaptığı duayla sona erdi.