2018-2019 Süper Amatör Küme Şampiyonu Karamürselspor Kulübü tarafından organize edilen Kahvaltı programında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Onur konuğu olarak katıldı. Karamürselspor kulüp Başkanı Ali Yılmaz tarafından açılış ve selamlama konuşması yapılarak yönetimin kurulduğu günden bu yana maddi ve manevi her türlü desteği sağlamasından ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti. Program, Başkan Yılmaz’ın konuşmalarının ardından Karamürselspor Onursal Başkanı Ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Başkan Yıldırım, ligin bitmesine 3 hafta kala Şampiyonluğunu ilan eden Karamürselspor Kulübünün yönetim, teknik heyet ve Futbolcularını tek tek tebrik etti. Karamürsel’in evlatlarının bu başarıya yakalamasının kendisine gurur yaşattığı ve çok mutlu ettiğini dile getiren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, takımın zor olanı başardığının ve bundan sonrada aynı başarı çizelgesi ile devam etmeleri gerektiğinin altını çizerek yükselmesi gerektiğini belirtti. 
Başkan Yıldırım son olarak kazanılan bu başarıyı Karamürsel Halkına hediye edilmesi gerektiğini belirterek bu şampiyonlukta Emeği geçen herkesi tebrik etti ve bundan sonraki başarıların devamını diledi.
Kahvaltıya Katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, Karamürselspor Kulüp Başkanı Ali Yılmaz, yönetim kurulu, Kızderbent, Çamçukur, Yalakdere, Tepeköy, Barbaros ve Akçatspor kulüp yöneticileri eşlik etti.