Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ‘19 Ekim Muhtarlar günü’ münasebeti ile Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak’ın katılımıyla Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 19 Ekim Muhtarlar haftası nedeni ile ilçede bulunan muhtarlar ile birlikte güne başladı. Karamürsel’de bulunan tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlayan Başkan Yıldırım, ‘’Hepimizin sorumluluğu çok büyük, Hepiniz mahalle muhtarısınız, Allaha şükür imkanımız var kendi mahallenizde aç, açıkta, yoksul kalmasın, varsa bildiğiniz, tanıdığınız bizimle paylaşın onlar için elimizden ne geliyorsa yapalım. Bunun mesuliyeti hepimizindir’’ dedi.
Başkan Yıldırım konuşmasının devamında İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne yönelik bombalı saldırısını şu sözlerle protesto etti; ‘Gazze’de Al Ahli Al Mamedeni Hastanelerinin hedef alınarak yüzlerce Filistinli kardeşimizin şehit edilmesi ve yaralanması ile sonuçlanan saldırıları şiddetle lanetliyoruz.
İsrail’in Gazze halkına karşı işlediği uluslararası hukuka ve en önemlisi insanlığa aykırı saldırıları da lanetliyoruz’ dedi.